31.12.2013

Aygaz’ın Web Sitesi Yenilendi!

3 dk

Aygaz’ın Web Sitesi Yenilendi!

​İstanbul, 31 Aralık 2013 –Aygaz'ın yeni web sitesi bugün http://www.aygaz.com.tr web adresinde yayına girdi. Yeni site, tasarlandığı teknoloji sayesindemobil cihazlar için özel bir yazılım gereksinimini ortadan kaldırıyor, tüm cihazlarda boyutu otomatik olarak algılayıp sayfanın ekran sınırları içinde olabilecek en iyi şekilde görüntülenmesini sağlıyor ve siteyi kullanıcı dostu kılıyor. 
Aygaz'ın tüpgaz, otogaz, dökmegaz, doğal gaz ürünleri ve cihazlarıyla ilgili detaylı bilgilerin bulunduğu yeni web sitesinde, tüketicilere online satış ve sipariş imkanı da sunuluyor.

Yeni tasarım çok daha etkileyici

Yeni tasarımıyla Aygaz web sitesi, hem tüm içerik bilgilerine en kolay şekilde ulaşılmasına imkân tanıyor, hem de görsel diliyle ilgi çekiyor. Web sitesinde, Aygaz'ın çatısı altında bulunan beş ayrı ürün segmentinin, her birinin kendine özel menü sistemi bulunuyor. Özellikle, son teknoloji mobil cihazlarda üstün bir kullanıcı deneyimi yaşatmak üzere geliştirilen yeni site, yenilikçi navigasyon yapısı, eğlenceli ve farklı görünümüyle de dikkat çekiyor. 
"Parallax" konseptine bağlı olarak, görüntülendiği cihaza göre kendini ayarlayabilecek şekilde Pure New Media tarafından tasarlanan Aygaz'ın yeni web sitesi, yüksek kalitede görselleriyle her ürün gurubunu yeni birer dünya içinde kullanıcılara sunuyor. Görsellik ve içerik açısından ziyaretçilere zengin seçenekler sağlayan Aygaz'ın yeni web sitesi, içeriklerin kolayca güncellenebilmesine, sitenin her zaman ilgi çekici ve güncel kalmasına olanak tanıyor.

Aygaz hakkında

Koç Topluluğu'nun enerji sektöründe faaliyet gösteren ilk şirketi olan Aygaz, Türkiye'nin 10. büyük sanayi kuruluşudur. Kurulduğu 1961 yılından bu yana Türkiye'de LPG (Likit Petrol Gazı) sektöründe liderliğini sürdüren Aygaz; LPG'nin otogaz, tüpgaz ve dökmegaz olarak dağıtımının yanı sıra gaz aletleri üretimi ve satışını da gerçekleştirmektedir. 81 ilde 3.800 tüpgaz bayisi ve otogaz istasyonu ile hizmet veren Aygaz ayrıca, 26 ülkeye gaz aletleri ihracatı yaparak, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika pazarlarında da faaliyet göstermektedir. Aygaz tüpü her gün 100 binden fazla eve ve işyerine girmekte, 1 milyona yakın araç Aygaz'ın otogaz ürünü Aygaz Otogaz+ ile yolculuk yapmaktadır. Aygaz merkez tesisler ve bayiler olmak üzere 15 binden fazla personel ile yarım asırdır Türkiye'nin dört bir köşesinde hizmet vermektedir.​