05.11.2013

Focus Ve Fiesta İlk Beşte!

3 dk

Focus Ve Fiesta İlk Beşte!

​Polk'un listesinde 2012 yılında olduğu gibi bu yıl da birinci sırada Ford Focus yer alırken, Fiesta listeye dördüncü olarak girme başarısı gösterdi. Aynı zamanda Fiesta kendi segmentinde en çok satan araç unvanını da elde etti. Focus ve Fiesta ile toplam 946.143 adetlik satış hacmine ulaşan Ford, yılın ilk yarısında geçen seneye kıyasla yüzde 8 oranında artış elde etmiş oldu.

Etkileyici Tasarımı ve Yüksek Teknolojisi ile Ford Focus dünya pazarlarında bir numara.

Geçtiğimiz bir yıllık süre içerisinde Ford Focus'un satışları bir önceki döneme göre yüzde 20 oranında artarken, satılan araç sayısı da 589.709 adete ulaştı. Etkileyici tasarımı ve sahip olduğu ileri teknoloji ile tüketicilerin tercihi olan Ford Focus, yol tutuşundaki eşsiz performansı ve 1.0 litre EcoBoost motoru ile yakıt tüketiminde sağladığı değerler ile rakiplerini geride bırakıyor. Kullanıcılarına ileri teknolojiyi sunan Ford Focus'un öne çıkan teknolojileri ise virajlarda çok daha iyi yol tutuş sağlayan Dinamik Tork Kontrolü, Otomatik Park Sistemi ve Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi.

Fiesta segmentinin dünyada en çok satılan aracı oldu.

Fiesta, Polk araştırmasına göre 2013 yılının ilk yarısında 356.434 adet dünyada en çok satan modeller arasında dördüncü sırada yer aldı. Bu satış rakamı ile kendi segmentinde ilk yarıda global olarak en çok satan küçük araç unvanını kazandı. Yeni tasarımıyla daha da sportif bir görünüme kavuşan Fiesta, kullanıcılarına uyumlu ve ergonomik bir iç mekan sunmasının yanı sıra, üst sınıf araçlarda bulunan teknolojileri de kullanıcılarıyla buluşturuyor. Fiesta modelinde sunulan ve Ford'un araç içi sesli etkileşim sistemi Ford SYNC bir kaza durumunda, araç içindekileri, o bölgede konuşulan dili kullanarak acil durum hizmeti sağlayan operatörlere bağlayan Fiesta, "Acil Durum Yardımı" özelliğini de içeriyor. "Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi" ve maksimum hız ve müzik düzeyi limitlerinin önceden belirlenmesini sağlayan "MyKey" Fiesta'da sunulan diğer güncel teknolojiler arasında.