14.11.2014

Arçelik’e Büyük Ödül!

4 dk

Arçelik’e Büyük Ödül!

Arçelik, düzenlenen PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri'nde 'Proje/Fark Yaratan Uygulamalar' kategorisinde 'İşveren Markası Oluşturma' ödülüne layık görüldü.​​ 
PERYÖN Derneği’nin insan yönetimi alanında başarılı uygulamaları ödüllendirmek, fark yaratan firmaları cesaretlendirmek ve bu alandaki standartlara yön vermek amacıyla bu yıl 7.’sini düzenlediği PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri’ne Arçelik A.Ş. bu yıl ilk kez iki kategoride aday oldu.
 Başvuruların ilk olarak uzman bir ön değerlendirme ekibi tarafından saha ziyaretleri ile değerlendirildiği PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri’nde, daha sonra hazırlanan ön değerlendirme raporları, başvuru dosyaları, aday kurum ve kuruluşların sunumları, akademi ve iş dünyasından oluşan bir jüri tarafından titizlikle incelendi.
 Bütün bu değerlendirmelerden sonra Proje ve Fark Yaratan Uygulamalar/İşveren Markası Uygulaması kategorisinde Arçelik A.Ş. 1. olarak ‘Başarı Ödülü’ nü kazandı. ‘Yetenek Yönetimi’ kategorisinde ise finale kalarak 2. oldu.
 Arçelik A.Ş., değerlerini yansıtan işveren markası konumlandırması ve  yaptığı fark yaratan global uygulama ve iletişim faaliyetleri ile  ‘İşveren Markası Oluşturma’ kategorisinde birincilik ödülünü almaya hak kazandı. Şirket stratejileri paralelinde, yeteneklerin çekilmesi, belirlenmesi, geliştirilmesi ve elde tutulmasına yönelik başarılı uygulamaları ile de “Yetenek Yönetimi” kategorisinde ikincilik elde ​​etti.
Arçelik A.Ş. Hakkında
 Koç Holding bünyesinde, dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektörlerinde üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetleri ile faaliyet gösteren Arçelik A.Ş., bugün; dünya çapında 25.000 çalışanı, Türkiye, Romanya, Rusya, Çin ve Güney Afrika’da olmak üzere 14 üretim tesisi, 25 ülkedeki satış ve pazarlama ofisleri ve kendisine ait 10 markasıyla (Arçelik, Beko, Grundig, Blomberg, Elektrabregenz, Arctic, Leisure, Flavel, Defy ve Altus) 130 ülkede ürün ve hizmet sunmaktadır.
 Şirket, Türkiye’de ve dünyada ev eşyaları pazarının dikkatle izlenen oyuncularındandır. Türkiye’de beyaz eşya, ankastre, klima ve LCD TV’de liderliğini koruyan Arçelik A.Ş., global pazarda hızlı büyümesini sürdürmektedir. Arçelik A.Ş. sektöründe Avrupa'nın en büyük üçüncü beyaz eşya şirketidir. Arçelik A.Ş.’nin Beko markası Avrupa beyaz eşya pazarında ikinci sırada yer almaktadır. Şirket, yurt içindeki lider konumunun yanı sıra, Romanya’da Arctic markası, Güney Afrika’da Defy markası ve İngiltere’de Beko markası ile pazar lideridir. Global beyaz eşya markası Beko, 2007 ile 2014 ilk yarı arası dönemde Avrupa pazarında pazar payını en çok artıran marka konumundadır.
 Arçelik A.Ş., “Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın” vizyonu çerçevesinde, büyüyen global bir marka olmaya, her türlü kaynağı en verimli şekilde kullanarak çevreye uyumlu teknolojiler gerçekleştirmeye, tüm süreçlerinde sürdürülebilirlik bilinci ile hareket etmeye devam etmektedir. Şirket, yenilikçilik, teknoloji, tasarım ve üretim tesisleri ile pek çok alanda ulusal ve uluslararası ödüllerin sahibidir. 23 yıllık Ar-Ge çalışmaları ile ulaştığı teknolojik seviyenin sonucu olarak enerji ve su verimliliği, ses seviyesi alanlarında, sınıfının en iyi ürünlerini geliştirmeye devam etmektedir. Arçelik şirketi ve ürünleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek içinwww.arcelikas.com adresini ziyaret edebilirsiniz.