24.07.2014

Bilkom, Youtube Partner Kanalı oldu!

2 dk

Bilkom, Youtube Partner Kanalı oldu!


Türkiye’nin Dijital Yaşam Koçu Bilkom, Youtube partner kanalı programına dahil olarak ürettiği zengin içerik ve videoları, teknolojiyi hayatının bir parçası olarak gören geniş bir kullanıcı kitlesiyle paylaşmaya başladı.




Apple, Adobe, Graphisoft gibi öncü markaların kullanıcılarının deneyimlerini daha keyifli bir hale getirmek amacıyla özel içerik ve videolar hazırlayan Bilkom, şimdi bu bilgileri dünyanın en popüler video platformu Youtube üzerinden paylaşıyor. Youtube’un Türkiye’de de uygulamaya başladığı partner kanal programına başvuran Bilkom, resmi olarak “Youtube Partner Kanalı” oldu.


Söz konusu gelişmeyle, Bilkom’un katma değerli hizmet anlayışı çerçevesinde distribütörlüğünü yaptığı tüm markalar ile ilgili hazırlanan ‘nasıl yapılır’ videoları ve zengin içerikler artık Youtube kanalı üzerinden kullanıcılara sunulacak. Türkiye’nin en çok ziyaret edilen ikinci arama motoru olan Youtube’a her yeni içerik yüklenişinde kanala abone olabilen kullanıcılar tamamen Türkçe hazırlanmış içeriklerle popüler ve gözde cihazlara, yazılımlara dair bildirim alacak. Oyunseverler için ise yeni piyasaya çıkan Wolfenstein, Elders Scroll Online özelinde keyifli videolar ile oyun serisi başlayacak.


Bilkom Güvencesi’ni tercih eden tüketicilerin üyelik sistemiyle giriş yapabildikleri DYK Portali ve mobil uygulaması ise, üyelerine sunduğu fırsat ve genişletilmiş kapsamla yayına devam edecek.


Bilkom’un Youtube Dijital Yaşam Koçu sayfasına şu adresten ulaşılabilir:​​
http://www.youtube.com/user/dijitalyasamkocu​