12.06.2014

Informatica 2013 İnovasyon Ödülünü Tanı Kazandı!

3 dk

Informatica 2013 İnovasyon Ödülünü Tanı Kazandı!

5 Bin Şirket Arasından Sıyrıldı, Veri Kalitesinde Dünyada 1 Numara Oldu!
 12 yıldır Koç Topluluğu’na bağlı faaliyet gösteren ve offline, dijital ve mobil platformlarda CRM ve entegre pazarlama çözümleri sunan Tanı, Amerikan Nasdaq borsasında işlem gören dünyanın bir numaralı bağımsız veri yazılımı şirketi olan ve ülkemizde KOMTAŞ Bilgi Yönetimi tarafından temsil edilen Informatica tarafından ödüllendirildi. 2013 Informatica İnovasyon Ödülleri’nde Veri Kalitesi dalında dünya çapındaki 5 bin kuruluş arasından sıyrılarak büyük ödülü almaya hak kazanan Tanı, pazarlama hâkimiyetini arttıran geniş veri tabanına ve CRM deneyimine sahip öncü Türk firması olduğunu bir kez daha kanıtladı.

 Markaları insanlara, insanları markalara yakınlaştırarak daha verimli bir dünya yaratmak için çalışan pazarlama iletişimi şirketi Tanı, geliştirdiği yepyeni inovatif ürünler ve servisler ile dünyanın bir numaralı bağımsız veri entegrasyonu yazılımı sağlayıcısı olan ve ülkemizde KOMTAŞ Bilgi Yönetimi tarafından temsil edilen Informatica tarafından ödüllendirildi. Amerikan Nasdaq borsasında işlem gören dünyanın bir numaralı bağımsız veri yazılımı şirketi Informatica tarafından dağıtılan 2013 İnovasyon Ödülleri’nde Veri Kalitesi dalında ödül almaya hak kazanan Tanı, teknoloji ve deneyimi yaratıcılıkla birleştirerek; doğru insana, doğru zamanda, doğru mesaj ile ulaşması için markaların en doğru adresi olduğunu ispatladı. 5 bini aşan Informatica müşterisi arasından bu ödülü almaya hak kazanan Tanı, daha düşük maliyete yeni kazançlar sunan, daha güçlü ve daha kârlı müşteri ilişkileri tesis eden yenilikçi şirketlerin ödüllendirildiği 2013 Informatica İnovasyon Ödülleri’ndeki başarısı ile büyük beğeni topladı.

 Informatica 2013 İnovasyon Ödülleri’nin sahiplerini bulduğu Las Vegas’daki törende konuşan Informatica Başkan Yardımcısı ve Pazarlama Kurulu Başkanı Marge Breya, Informatica’nın her yıl düzenlediği İnovasyon Ödülleri sayesinde verilerinin tam potansiyelinin farkına varan kuruluşların dünya kamuoyu önünde ön plana çıktığını vurguladı.

 Tanı’nın kişiselleştirilmiş pazarlama çağının aktif oyuncularından birisi olduğuna dikkat çeken Tanı Genel Müdürü Engin Oytaç “Veri kalitesi hakkında aldığımız bu uluslararası ödül, Tanı olarak iş vizyonumuzu hayata geçirdiğimizi gösteren somut bir kanıttır. Tanı’nın sunduğu veri kalitesi ve veri tekilleştirme çözümleriyle müşteriyi daha doğru tanıma işlemleri artık çok daha kolay yapılmaktadır. Sonuç olarak kaliteli veri kaliteli kampanyalara, kaliteli kampanya da ilave ciro imkânlarına temel oluşturmaktadır. Bu bağlamda Informatica, Tanı’nın veri tekilleştirme ve veri kalitesi yönetimi sürecinin performansını önemli ölçüde arttırarak, veri yönetimi maliyetinin azaltılmasında da etkili olmuştur ”dedi.