12.11.2014

Bilkom’a İki Ayrı Birincilik!

2 dk

Bilkom’a İki Ayrı Birincilik!

​Türkiye’nin dijital yaşam koçu Bilkom tarafından 2013 yılının Temmuz ayında hayata geçirilen “Tarih Üç Boyutlu Canlanıyor” projesi, 4 Kasım Salı akşamı İstanbul Kongre Merkezi’nde görkemli bir tören ile düzenlenen MediaCat Felis Ödülleri’nden iki ayrı kategoride birincilik ödüllerini aldı.
 Proje dünyaya örnek teşkil ediyor
 AppStore üzerinden ücretsiz indirilen Bilkom “iVisit Anatolia” uygulaması ya da Bergama’daki gezi alanında yer alan panolardan okutulan QR code teknolojisi sayesinde Bergama’nın 4 antik alanı olan Zeus Sunağı, Athena Tapınağı, Kızıl Avlu ve Asklepion alanlarını ziyaret edenlere, alanda yapıların orijinal halini 360 derece sanal olarak görebilme imkânı sunuyor.
 Yalnızca Türkiye’de değil, dünya çapında da bir ilk niteliğindeki çalışmayı Bilkom 2014’de diğe​​​​r antik şehirlerde yaygınlaştırmayı, alanların “yıkılmadan önceki ihtişamıyla” ziyaretçilerce görüntülenebilmesini ve deneyimleyebilmesini amaçlıyor.
http://www.bilkom.com.tr/hakkimizda/kurumsal-sosyal-sorumluluk.html​​​​​​
 Bilkom Bilişim Hizmetleri A.Ş hakkında: 1984 yılında IT sektöründe faaliyetlerine başlayan Bilkom, 2001 yılından itibaren Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet göstermektedir.
 ”Dijital yaşam koçunuz” sloganıyla, Apple, Asus, Graphisoft gibi alanında lider markaların Türkiye distribütörlüğünü yapan Bilkom yaygın iş ortakları kanalı ile tüm Türkiye çapında hizmetlerini yürütmektedir.