08.06.2009

Koç Holding internet sitesi koc.com.tr yepyeni yüzüyle yayında!

4 dk

KOÇ HOLDİNG’İN İNTERNET SİTESİ YENİLENDİ
Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğu Koç Holding’in internet sitesi, devam eden kurumsal kimlik ve marka çalışmalarına paralel olarak yenilendi. Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanı Ali Y. Koç, yenilenen web sitesi ile Koç Holding’in güvenilir, global ve lider marka kimliğinin yanı sıra köklü olduğu kadar da genç ve dinamik bir yapı yansıtmayı hedeflediklerini belirtti.
 
Koç Holding’in internet sitesi koc.com.tr, devam eden kurumsal kimlik ve marka çalışmalarına paralel olarak yenilendi. 8 Haziran tarihinden itibaren yenilenen yüzüyle online olan koc.com.tr web sitesi, içerik ve görsel zenginlik açısından yeniden tasarlanarak daha yalın ve dinamik bir kimliğe kavuştu.
 
Yönetim Kurulu Başkanı Koç ve CEO Bulgurlu’dan görüntülü mesaj
Bilgiye hızlı ve etkin bir şekilde ulaşılmasını sağlayacak bir tasarımla yenilenen sitedeki en önemli görsel fark ise, çocuklar ve her biri birbirinden çarpıcı animasyonlarla yaratılıyor. Site ziyaretçilerini animasyonlar ve dev oyuncaklar eşliğinde yönlendiren çocuklar, son derece sıcak ve doğal bir atmosfer yaratıyorlar. Aylık 5.5 milyon hit alan, günlük ziyaretçi sayısı 7.500’ü bulan Koç Holding’in internet sitesinde Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç ile Koç Holding CEO’su Bülent Bulgurlu’nun da görüntülü mesajları yer alıyor.
 
Site yapımında kullanılan büyük oyuncaklar Nakkaştepe’de sergileniyor
Koç Holding’in yenilenen sitesi hem içerik hem de görsel anlamda fonksiyonellik ile farklılığı bir arada taşıyor. Kullanıcıların holdingin faaliyet alanları ve topluluk şirketleri hakkında ulaşmak istedikleri bilgilere son derece hızlı ve etkin bir şekilde bağlanmalarını sağlayan sitede, kullanıcıyı yönlendirme görevi ise çocuklara bırakılmış… Web sitesinin tasarımında kullanılan ilginç oyuncaklar, sitenin yayına girdiği 8 Haziran tarihinden itibaren Koç Holding’in Nakkaştepe’deki genel merkezinin bahçesinde ‘koc.com.tr hatırası’ adıyla sergileniyor.
 
“Bilgi çağına yakışan bir internet sitesi tasarladık”
Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanı Ali Y. Koç, yenilenen web sitesinin Koç Holding’in güvenilir, global, lider marka kimliğine ve bilgi çağına yakışan bir site hedefiyle tasarlandığını belirtti. Koç, “Yeni koc.com.tr’de faaliyet gösterdiğimiz dört ana sektörü doğru bir şekilde yansıtmayı ve bu çerçevede yatırımcılarımızı, tüketicilerimizi en iyi şekilde bilgilendirmeyi hedefledik. Bunun yanı sıra yaratmış olduğumuz ekonomik ve sosyal katma değeri de dikkate alarak, topluluk olarak tabana yaymayı hedefleyerek yürüttüğümüz sosyal sorumluluk çalışmalarını da daha kapsamlı bir şekilde kamuoyu ile paylaşmayı tercih ettik” dedi.
 
“Paylaşım kanalları hızlı ve etkin hizmet verecek şekilde tasarlanmalı”
Koç Holding’in çalışanları, tedarikçileri, bayileri ile birlikte bilgi teknolojilerini en iyi şekilde kullanan ve iş yapış şekillerine yansıtan bir kuruluş olduğunu belirten Ali Y. Koç, Koç Holding’in küresel hedeflerine ulaşmak için bu teknolojileri her gün bir önceki güne göre daha yoğun ve etkin kullanma kararlığında olduğunu ifade etti. Koç, “Bugün tüketiciye, yatırımcıya, topluma daha yakın durabilmek için paylaşım kanallarının en hızlı ve etkin hizmet verecek şekilde tasarlanması gerekiyor. Biz Koç Holding olarak, sürekli bir yenilenme ve iyileştirme sürecindeyiz. Yenilediğimiz web sitemiz de bu çabanın en iyi örneklerinden biri” dedi.

07.12.2020

KOÇ HOLDİNG’İN KURUMSAL WEB SİTESİ KOC.COM.TR KOÇ’UN DEĞER TEMELLİ İTİBAR YÖNETİMİ ODAĞINDA YENİLENDİ

İndir
08.06.2009

KOÇ HOLDİNG’İN İNTERNET SİTESİ YENİLENDİ

İndir