11.05.2013

Bilkom ilk 100’de!

2 dk

Bilkom ilk 100’de!

Harvard İşletme Okulu Profesörü Micheal Porter'ın kurucusu olduğu All-World Network'ün, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı işbirliğinde başlattığı "Türkiye 100" programına başvuran şirketler, 2010-2012 dönemindeki satış gelirleri artış hızına göre değerlendirildi.
5. İzmir İktisat Kongresi kapsamında yapılan organizasyonda, listeye giren en hızlı büyüyen 100 şirket de açıklandı ve ödülleri düzenlenen tören ile sahiplerine verildi. Bilkom, 100-200 milyon dolar satış gelirine sahip şirketler arasında en hızlı büyüyen 2., tüm şirketler arasında ise %195'lik büyümesiyle 43. sırada yer aldı.
 
"Liste sayesinde, Türkiye'de en uç noktada performans gösteren şirketleri tanıma şansınız var" 
 
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak başkanlığında yönetilen "Yenilikçi, Üretim Yapısına Geçişte Sanayileşme, Girişimcilik, Ar-Ge, Yenilik ve Ticarileştirme Politikaları" panelinde konuşan All-World Network'ün Eş CEO'su Anne Habiby, ekonomik büyümeyi tanımlarken listeye giren şirketlere atıfta bulundu. Ekonomik büyümenin tarifini iki adımda örnekleyen Habiby, işi daha verimli yapan ve işi diğerlerinden farklı yapan şirketlerin Türkiye 100 listesinde girdiğine dikkat çekti. Anne Habiby, Bilkom'un da yer aldığı şirketler için "Liste sayesinde Türkiye'de en uç noktada performans gösteren şirketlerini tanıma şansınız var" dedi.