05.11.2013

Ford Kuga Ve Fiesta’ya Ödül

2 dk

Ford Kuga Ve Fiesta’ya Ödül

25. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali ödül töreni, 26-27 Eylül 2013 tarihlerinde düzenlendi. Ford Otosan, pazarlama iletişimi sektörünün en iyilerinin ödüllendirildiği ve reklamcılık sektörünün zirvesi olarak kabul edilen 25. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali'nden iki ödülle döndü. Ford Otosan, Kristal Elma'nın dijital kategorilerinde Kuga ve Fiesta projeleri ile toplam 2 ödüle birden layık bulundu.


Ford Kuga iPad ilanı, "En Yaratıcı Mobil Reklam" kategorisinde Kristal Elma'ya layık bulunurken, Ford Fiesta 24saatinvar.com projesi ise "Dijital Dayanıklı Tüketim Web-Mikrositeler" kategorisinde, Bronz Elma ile ödüllendirildi. Kristal Elma'nın dijital kategorilerinde Yeni Kuga ve Yeni Fiesta'nın Ford Otosan'a ödül kazandıran çalışmaları, Ogilvy Mather tarafından hazırlandı.

Reklam kampanyaları kategorilerinde düzenlenen ve sektörün en prestijli ödülü olan Kristal Elma Ödülleri'nden ikisini almaya hak kazanan Ford Otosan, hem ürünleri hem de ürünlerine yönelik olarak gerçekleştirdiği yaratıcı reklam kampanyaları ile fark yaratmaya devam etti.