27.09.2013

İK Uygulamamıza Yeni Ödül

3 dk

İK Uygulamamıza Yeni Ödül

Kurumsal yazılım ve uygulama alanında dünya lideri olan SAP'nin Türkiye Ofisi, yazılımlarının planlama ve uygulamasında üstün başarı gösteren kurumları ödüllendirdi. Koç Holding'in İnsan Kaynakları alanında gerçekleştirdiği "E-Onay ve İş Akışları Mobil Uygulama Projesi", "SAP Türkiye Yılın Mobilite Ödülü"ne layık görüldü. Ödül, 20 Eylül'de Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen SAP Forum Türkiye'de takdim edildi. Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörlüğü Ağustos ayında da, insan kaynakları süreçlerini dönüştürmeye yönelik yürütülen projeleriyle uluslararası iş dünyasının en saygın ödüllerinden biri olan Stevie Ödülleri'nde ödüle layık görülmüştü.
 
İK Uygulamaları Mobil Cihazlara Taşınıyor
 
Öncü girişimlerinde Koç Topluluğu'nun 87 yıllık tecrübesinden ve 2023 vizyonundan yola çıkan İnsan Kaynakları Direktörlüğü, gerçekleştirilen yenilikçi projeler ile dönüşümünü sürdürüyor.  Bu dönüşümün en önemli parçalarından biri olan "E-Onay Mobil Entegrasyonu Projesi" ile Koç Topluluğu bünyesindeki üst düzey yöneticilerin onay ve bildirim süreçleri mobil platforma taşınıyor. Koç Holding'de günümüzün trend ve teknolojisine uygun şekilde yeniden yapılandırılan bir diğer süreç de Çalışan ve Yönetici İş Akışları. Hayata geçirilen proje ile Koç Holding çalışanlarının bilgi görüntüleme, güncelleme ve talep işlemlerini online ve mobil ortamda yapmaları sağlanıyor. Koç Holding'te yönetici onay işlemleri de geliştirilen uygulama ile her türlü mobil cihazdan tek tuşla yapılabilecek hale geliyor.
 
Alanında ilk ve öncü projeler devam edecek
 
Koç Holding İnsan Kaynakları süreçlerinde teknolojik altyapı ve yeniliklerin kullanılması ile çalışan bağlılığının ve verimliliğinin arttırılması hedefleniyor. İnsan Kaynakları Ekibi, Koç Topluluğu'nun ülke ekonomisine katkısının artırılmasını sağlayacak bu vizyon ile alanında ilk ve öncü olan projeleri hayata geçirmeye önümüzdeki dönemde de devam edecek.​