11.10.2013

Setur Mice’a Uluslararası Ödül

5 dk

Setur Mice’a Uluslararası Ödül

 Setur Mice, “Kalitede Uluslararası Yıldız” ödülüne layık görüldü. 
  Organizasyon ve etkinliklerde çözüm ortağı olarak hizmet sunan Setur Mice, Business Initiative Directions tarafından bu yıl 14. sü düzenlenen, şirket liderlerinin bir araya gelerek yaptıkları oylama sonucunda belirlenen “Uluslararası Kalite Yıldızları Ödül’lerinde (International Star Award for Quality 2013) altın kategorisinde ödüle layık görüldü. İsviçre’nin Cenevre şehrinde, 28-29 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşen görkemli törende ödülü Setur Mice Müdürü Oktay TEMELLER adına Setur Mice Birim Sorumlusu Kaan AKYAR aldı. Setur Mice ekibi olarak sürekli gelişmeyi, başarmayı ve tüm paydaşlarını başarıya ortak etmeyi ilke edindiklerini belirten Oktay TEMELLER dünya liderlerinin oylaması sonucunda layık görülen bu prestijli ödülü almaktan büyük gurur duyduklarını dile getirdi. TEMELLER “SETUR ve markaları olarak 50 yıla yakın deneyimimiz, yenilikçi, yaratıcı ve etkin proje yönetimimiz ile sektörün önde gelen firması olmaya devam ediyoruz. Pek çok sektörle hizmet ortaklığımızın getirdiği birikim ve müşteriye özel çözümler sunabilme yeteneğimiz bizi öne çıkarıyor. Her geçen yıl artış gösteren ve yüksek müşteri memnuniyetiyle sonuçlanan organizasyonlarımızın başarısı doğrultusunda layık görüldüğümüz bu önemli ödülün bizi daha da ileriye taşıyacağına eminiz.” dedi.

 Kalitenin Uluslararası Yıldızları Belirleniyor     
 Business Initiative Directions kalite ödülleri, öne çıkan şirketlerin, organizasyonların ve girişimcilerin farkına varılması amacıyla yapılmaktadır. Londra, New York, Paris, Frankfurt, Madrid ve Cenevre şehirlerinde gerçekleştirilen toplantılarda ödüller,  iş yönetimi ve liderlikte mükemmellik, kalite, iş ve marka isminin prestiji, teknoloji, tasarım ve inovasyon kriterlerine göre verilmektedir. Farklı ülkelerden şirketlerin, iş sektörü liderlerinin, dünya ekonomisi profesyonellerinin, diplomatik temsilcilerin ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen törenlerde ödüller altın, platin ve elmas olmak üzere üç genel kategoride verilmektedir.

 Tecrübeli, Yaratıcı ve Yenilikçi;  SETUR MICE 
  Sektörün en önemli oyuncularından biri olan, tecrübeli ve profesyonel kadrosu ile başarılı organizasyonlara imza atan Setur Mice, uluslararası ve ulusal kongreler, bayi toplantıları, eğitim toplantıları, kutlamalar ve açılış törenleri, ürün tanıtımı ve lansmanlar, özel davetler, basın organizasyonları ve teşvik seyahatleri gibi hizmetler sunuyor. Ülkenin en büyük şirketler grubu üyesi olmasının yanı sıra sektörde 50 yıla yakın deneyimi ve etkin proje yönetimi ile de fark yaratıyor.

 SETUR HAKKINDA     
 1965 yılında Koç Holding şirketlerinden biri olarak kurulmuş olan SETUR ile ilgili bilgiler: SETUR’un turizm alanında verdiği hizmetler; yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü, IATA uçak bileti satışı, kongre ve seminer organizasyonları, incoming ve outgoing ve yurt dışı eğitim alanları çatısı altında toplanmıştır.

 bookinturkey.com  11 yıldır online otel, tur, uçak bileti rezervasyonları, araba kiralama, marina, gulet kiralama hizmetlerinin yanı sıra geniş içeriği ile bir turizm rehberi niteliği taşımaktadır.Geliştirdiği online ve gerçek zamanlı rezervasyon sistemiyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren  bookinturkey.com, yenilenen web sitesi ve yeni karakteri BUKİ ile hizmet vermeye devam etmektedir.

 SETUR DUTY FREE tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında 15.000 m²’yi aşkın 21 lokasyonda bulunan 32 mağazası ile gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği SETUR yıllık cirosunun önemli bir payını oluşturmaktadır.

 SETUR MARINAS, SETUR ailesinin önemli markalarından biridir. Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri konumunda olan SETUR Marinaları; Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya ve Midilli olmak üzere toplam 10 marinası ve 5 binden fazla yat bağlama kapasitesi bulunmaktadır.

 1990 yılında kurulan SETAIR ise ticari hava taksi faaliyetlerini sürdürmektedir. SETAIR filosunda 10 ve 14 yolcu kapasiteli 2 adet jet, 9 yolcu kapasiteli 3 adet helikopter ve 8 yolcu kapasiteli 1 adet deniz uçağı bulunmaktadır.

 2012 Temmuz ayında hayata geçen SEDVENTURE markası,  SETUR ailesinin en yeni üyesi. SEDVENTURE,  vahşi yaşam fotoğrafçısı Süha DERBENT’in danışmanlığında kişilere özel programlar ile ekolojik ve alternatif turizme ilgi duyanlara seyahat ve fotoğraf turları düzenlemektedir.