20.11.2014

Arçelik ve Bienal Buluşması!

2 dk

Arçelik ve Bienal Buluşması!

​Arçelik, 2. İstanbul Tasarım Bienali’nin eş sponsoru olarak, etkinlik alanı Antrepo 7 Karaköy’de çeşitli etkinlikler düzenliyor.

01 Kasım'da başlayan ve 14 Aralık tarihine kadar devam edecek 2. İstanbul Tasarım Bienali'nin eş sponsoru olan Arçelik, 'Geleceği Bugünden Yaşatmak İçin Yenilikler Tasarlıyor' konseptiyle tasarladığı ve Antrepo 7'de bulunan sergi alanında düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilere bambaşka bir dünyanın kapılarını açıyor. En yeni teknolojilerinden biri olan VUX (Virtual User eXperience - Sanal Kullanıcı Deneyimi) kavramsal ve interaktif projesini sergileyen Arçelik, Tasarım Bienali süresince düzenlediği söyleşi ve atölyelerle de tasarım tutkunlarına dünyanın en iyi tasarımcıları ile buluşma ve atölye çalışmasına katılma şansı veriyor. 15 Kasım'da tasarım araştırma trend uzmanı Zuzanna Skalska ile bir araya gelen tasarım tutkunları, 5-6 Aralık tarihlerinde de dünyanın en iyi tasarımcılarından Prof. Dr. Hartmut Esslinger ile buluşacak.
Prof. Hartmut Esslinger
Arçelik sponsorluğunda Frog Design'ın kurucusuProf. Harmut Esslinger genç tasarımcılar ile bir araya geliyor. Provakatif bir süreçle olumlu ve yapıcı bir yaklaşım teması altında yürütülecek eğitim ve atölye programı 2. İstanbul Tasarım Bienali kapsamında gerçekleşecek. Atölye çalışması kavrayış yöntemleri ve kalıplaşmış olanı kırmak ve yeniden tasarlamak üzerine yoğunlaşılacak.


Prof. Hartmut Esslinger Söyleşi "Future is History (Gelecek Tarihtir)"
Antrepo 7, 5/12
Saat 14.00 

Prof. Hartmut Esslinger "Digital Foam (Dijital Köpük) " Atölyesi
Antrepo 7, 6/12
Saat 10.00-17.00​