05.05.2014

Bilkom’a Ödül!

2 dk

Bilkom’a Ödül!

​Graphisoft yetkilileri, 2013 yılına ilişkin büyüme tablosunu 13-15 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlediği "Graphisoft International Partner Conferance/ Graphisoft Uluslararası İş Ortakları Konferansı"nda açıkladı.

Bilkom'dan yüzde 65'lik lisans satış artışı!

Bilkom konferansta, yüzde 65'lik lisans satışı artışı ile Graphisoft'un gelişen pazarlar kategorisinde "Sales Excellence" ödülüne layık görüldü. Bu başarısı ile Graphisoft'un global olarak büyümesine katkıda bulunun ilk 10 ülke arasına giren Bilkom, dijital yaşam koçu misyonuyla müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri Graphisoft'un öncü ve yenilikçi yazılımları ile buluşturmaya devam ettirmeyi planlıyor.
Graphisoft yetkilileri uluslararası konferansta, yeni ve sektöründe lider olabilecek ürünleri Archicad 18, BIMcloud ve BIMx documents'i yakında tüketiciyle buluşturacaklarının müjdesini de verdi.  Bütünleşik Cinema4D grafik motoru özellikleri ile ön plana çıkan Archcad 18'in İngilizce sürümünün Temmuz, Türkçe sürümünün ise Ekim aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bilkom Bilişim Hizmetleri A.Ş hakkında:

1984 yılında IT sektöründe faaliyetlerine başlayan Bilkom,"dijital yaşam koçunuz" sloganıyla, Apple, Adobe, Graphisoft gibi alanında lider markaların Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır. Dijital yaşama yön veren markaları ve teknolojilerle Bilkom; iş ortaklarıyla birlikte tüm Türkiye çapında satış ve destek hizmetlerini yönetmektedir.