16.01.2015

2016 Rio Olimpiyat Oyunları ve Paralimpik Oyunları

3 dk

2016 Rio Olimpiyat Oyunları ve Paralimpik Oyunları

 Ayrıcalıklı tatilin adresi Setur, 5 - 21 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Rio Olimpiyat Oyunları ve hemen ardından düzenlenecek olan Paralimpik Oyunları’nın tek yetkili bilet satış acentesi oldu.

 Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin Ana Sponsoru Koç Holding’in iştiraklerinden Setur, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları ve Paralimpik Oyunları biletlerinin Türkiye’deki tek yetkili bilet satış acentesi oldu. Olimpiyat Oyunları’nı izlemek isteyenler biletlerini yılların vermiş olduğu tecrübe ile misafirlerini farklı kıtalar, ülkeler ve şehirlerde farklı kültürlerle buluşturan Setur’dan temin edebilecek. Misafirler, 31 Ocak 2015 tarihine kadar alınacak olan ön taleplerini rio2016@setur.com.tr adresine veya 0312 457 47 20 numaralı telefona iletebilirler. Açılış, kapanış törenleri ve her bir müsabaka için ayrı bilet talebi yapılması gerekiyor.

 2016 Rio Olimpiyat Oyunları  
  5-21 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Olimpiyat Oyunları, Brezilya'nın ikinci en büyük kenti olan Rio de Janeiro'da düzenlenecek. Müsabakalar, çoğunlukla Barra da Tijuca merkezli tesislerde, Copacabana, Deodoro ve Maracanã bölgelerinde yapılacak. Güney Amerika kıtasında yapılan ilk Olimpiyat Oyunları olma özelliğini taşıyan bu oyunlarda; atletizm, badminton, basketbol, bisiklet, boks, jimnastik, futbol, golf, güreş, halter, hokey, judo, kano, kürek, tenis, triatlon, voleybol, yelken ve yüzme gibi 29 zorlu spor dalı yer alacak.

 2016 Rio Paralimpik Oyunları
Çeşitli engelli gruplarından sporcuların katıldığı çoklu bir spor etkinliği olan Paralimpik Oyunları, 7 – 8 Eylül 2016 tarihleri arasında Rio de Janeiro'da düzenlenecek. Kış ve yaz dönemlerinde olmak üzere iki kez gerçekleştirilen bu oyunlar, Olimpiyat Oyunları’nın hemen ardından düzenleniyor. Uluslararası Paralimpik Komitesi tarafından yönetilen oyunlar, II. Dünya Savaşı sonunda gazi olmuş az sayıda İngiliz’in bir araya gelmesiyle başlamış ve 2008'de uluslararası ikinci büyük spor yarışması haline gelmiştir.

İlgili Basın Bültenleri

13.05.2014

KOCKARIYER.COM YENİ İÇERİĞİ İLE İŞ HAYATINDAKİ YENİ KILAVUZUNUZ OLACAK

İndir
30.11.2013

TÜRKİYE'NİN PATENT ŞAMPİONU ARÇELİK'E “İNOVASYON LİDERLİĞİ” ÖDÜLÜ

İndir