30.08.2015

Basın ve Kamuoyunun Dikkatine

2 dk

Basın ve Kamuoyunun Dikkatine

 Bugün Gazetesi’nde “Gezi’den beri tehdit alıyoruz” başlığıyla yayınlanan haberdeki gerçeği yansıtmayan ve söylenmemiş ifadelere ilişkin bilgilendirme yapılması ihtiyacı doğmuştur.

 Bugün Gazetesi yazarı Perihan Çakıroğlu’nun, Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Oya Ünlü Kızıl’a telefon görüşmesi esnasında yönelttiği “bir sosyal medya fenomeninin iş dünyasına yönelik operasyon yapılacağı yönündeki iddialarının Koç Topluluğu’nda büyük sıkıntı yarattığı doğru mu ve ne yapılması planlanıyor, nasıl bir açıklama yapılacak?” sorusuna Oya Ünlü Kızıl, “Hiçbir açıklama yapmayı düşünmüyoruz. Zira gıyabımızda özellikle Gezi olaylarından bu yana Koç Topluluğu’na yönelik hem basında hem sosyal medyada gerçeği yansıtmayan pek çok iddia paylaşılıyor, haberler çıkıyor. Eğer tüm iddiaları ciddiye alacak, zaman harcayacak olsak pusulamızı şaşırırız. Bahsettiğiniz iddiayı da gördüm, okudum. Ancak ne profesyonel yönetim ekipleri ne de Koç Ailesi ile üzerine konuşulmadı dahi. Biz enerjimizi  bu tip konulara harcamadan işimizi en iyi, en verimli şekilde yapmaya çalışıyoruz. Her zaman da öyle yaptık.” yanıtını vermiştir.

 Hâl böyleyken, konuya ilişkin açıklama yapılmayacağı belirtilmesine karşın telefon görüşmesi Bugün Gazetesi’nde haberleştirilmiş ve görüşme sırasında kullanılmayan bir ifade başlığa taşınmıştır.

 Saygılarımızla

İlgili Basın Bültenleri

15.10.2021

KOÇ TOPLULUĞU GELENEKSEL ‘ANADOLU BULUŞMALARI’NIN 29’UNCUSUNU DÜZENLEDİ

İndir
12.11.2020

KOÇ HOLDİNG’İN 12’NCİ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORU YAYINLANDI. KOÇ HOLDİNG SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARINDA “GELECEĞE. BİRLİKTE” YAKLAŞIMI İLE İLERLİYOR

İndir
24.09.2020

KOÇ HOLDİNG CEO’SU LEVENT ÇAKIROĞLU DÜNYA EKONOMİK FORUMU’NUN CEO EYLEM GRUBU’NDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDİYOR

İndir
07.11.2019

İSTANBUL BİENALİ’NİN BU YILKİ TEMASINDAN İLHAM ALAN KOÇ HOLDİNG’DEN PLASTİK ATIK TAAHHÜDÜ

İndir
19.08.2019

STEVIE’DE YILIN İNSAN KAYNAKLARI DEPARTMANI VE YILIN ŞİRKETİ ÖDÜLLERİ KOÇ HOLDİNG’İN

İndir
10.05.2019

VENEDİK BİENALİ TÜRKİYE PAVYONU FIAT SPONSORLUĞUNDA KAPILARINI AÇIYOR

İndir