09.06.2020

Koç Topluluğu Dijital Kariyer Buluşmaları İçin Kayıtlar Başladı!

4 dk

Koç Topluluğu Dijital Kariyer Buluşmaları İçin Kayıtlar Başladı!

Bu yıl ilk kez düzenlenecek Koç Topluluğu Dijital Kariyer Buluşmaları, öğrencilere enerji, otomotiv, turizm, gıda, perakende ve sağlık alanlarının da dâhil olduğu 10’dan fazla sektörde faaliyet gösteren 25’ten fazla şirketin yöneticileri ile görüşme fırsatı sağlayacak. Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörü Özgür Burak Akkol’un açılış konuşması sonrasında başlayacak etkinlikte Koç Topluluğu’ndan üst düzey yöneticiler, iş dünyasındaki güncel durumla ilgili değerlendirmelerini ve gençlerin geleceğe nasıl hazırlanabileceklerine dair önerilerini canlı yayınlarda paylaşacak. Koç Holding ev sahipliğinde 15 Haziran’da düzenlenecek etkinliğe katılmak için www.dijitalkariyerbulusmalari.icindekocvar.com adresinden kayıt yaptırabilecek öğrenciler, Koç Topluluğu şirketlerinin online staj ilanlarına başvurabilecek ve Topluluk bünyesindeki iş ve staj pozisyonları için kullanılan değerlendirme havuzuna dahil olabilecekler.
 
Çalışanlarının yüzde 70’inden fazlası Y ve Z kuşağından oluşan Koç Topluluğu şirketleri, öğrencilere kariyer planlamaları için birbirinden değerli imkânlar sunmaya devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle gelecek kaygıları artan gençlere online staj imkanı sağlayan Koç Topluluğu, yeni dönemin dinamiklerine göre tasarlanan projelerini uygulamaya devam ediyor.
Koç Holding ev sahipliğinde bu yıl ilki düzenlenecek Koç Topluluğu Dijital Kariyer Buluşmaları’na www.dijitalkariyerbulusmalari.icindekocvar.com web sitesi üzerinden katılacak öğrenciler, Koç Topluluğu şirketlerinin İnsan Kaynakları başta olmak üzere pek çok bölüm yöneticisi ile bire bir dijital görüşmeler yapabilecek, sektörlere ve şirketlere dair merak ettikleri soruların yanıtlarını bulabilecekler. Koç Topluluğu şirketlerinde online staj dönemi Enerji, otomotiv, turizm, gıda, perakende ve sağlık alanlarının da dâhil olduğu 10’dan fazla sektörde faaliyet gösteren 25’ten fazla Koç Topluluğu şirketinin dahil olacağı buluşmaya katılan tüm öğrenciler, etkinlik devam ederken Koç Topluluğu şirketlerinin online staj ilanlarına başvurabilecek ve Koç Topluluğu’ndaki iş ve staj pozisyonları için kullanılan değerlendirme havuzuna dahil olabilecekler. Öğrenciler, etkinliğe katılmak için ön kayıt yaptırabilecekleri ve kendi belirledikleri kullanıcı adı ve şifre ile etkinlik günü giriş yapabilecekleri www.dijitalkariyerbulusmalari.icindekocvar.com adresi üzerinden, daha sonra da şirketlerin verdiği staj ilanlarını takip ederek başvuruda bulunabilecek. Şirket yöneticileri ile bire bir görüşme fırsatı Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörü Özgür Burak Akkol’un yapacağı açılış konuşması ile başlayacak etkinlik boyunca, Koç Topluluğu şirketlerinden yöneticiler, şirketlere özel stantlarda öğrencilerin sorularını yanıtlamak ve görüşmeler yapmak üzere hazır bulunacak. Şirketlerin stantlarını ziyaret eden öğrenciler, şirkete ilişkin bilgilerin yanında staj imkânlarına ilişkin detaylara kolaylıkla ulaşabilecek, ayrıca isterlerse konuşmacılarla birebir görüşmeler de gerçekleştirebilecekler. Etkinlik sırasında devam eden canlı yayınlarda ise, üst düzey yöneticilerin sohbetlerinin yanı sıra, daha önce Koç Topluluğu şirketlerinde staj yapmış ve sonrasında da tam zamanlı çalışmaya başlamış genç Koçluların deneyimlerini aktardığı canlı bir panel de düzenlenecek.
*15 Haziran tarihinde düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyen öğrenciler www.dijitalkariyerbulusmalari.icindekocvar.com adresi üzerinden kayıt yaptırarak kendi belirleyecekleri kullanıcı adı ve şifreyi etkinlik günü kullanarak katılım sağlayabilecek.

Basın Bültenleri

09.06.2020

KOÇ TOPLULUĞU DİJİTAL KARİYER BULUŞMALARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

İndir