07.12.2020

Koc.com.tr "Değer Temelli" İtibar Yönetimi Odağında Yenilendi

3 dk

Koç Holding, kurumsal web sitesi koc.com.tr’yi Topluluğun dünya meselelerine bakış açısı ve global duruşu ışığında yeniledi. Koç Topluluğu’nun iş, insan, dünya ve toplumsal meseleleri birlikte ele almayı ve iş birlikleri aracılığıyla etki gücünü en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen sürdürülebilir büyüme yaklaşımı “Geleceğe. Birlikte”, yenilenen Koc.com.tr’nin yol haritasını oluşturdu. Yenilenen web sitesinde Koç Topluluğu’nun cesur adımlar, başarılı girişimler ve ilklerle dolu 100 yıla yaklaşan yolculuğuna fotoğraf ve belgelerle zenginleştirilen bir zaman çizgisi eşliğinde tanıklık ediliyor. Yeni Koc.com.tr’de Koç Holding’in kurulduğu 1926 yılına uzanan varoluş ilkeleri ve Koç Topluluğu’nun köklü tarihçesi anlatılırken, Topluluğun gelecek odaklı duruşu ve Koç markasının varlık sebebi de yansıtılıyor.

En önemli hedefi tüm paydaşları için katma değer yaratmak olan ve faaliyetlerini uluslararası standartlarda kurumsal yönetim, insan odaklılık, toplumsal sorumluluk anlayışı ve sürdürülebilir büyüme prensipleri ile yürüten Koç Holding, kurumsal web sitesi koc.com.tr’yi paydaşlarının beklenti ve ihtiyaçlarını dikkate alarak yeniledi. Ana faaliyet alanlarını öne çıkaran bir sanayi devi algısı yerine, Koç’un dünya meselelerine bakış açısının ön planda tutulduğu bir tasarım dünyası tercih edilerek, Topluluğun savunuculuğunu yaptığı değerlerin altı çizildi. Koç Holding’in Kurucusu Vehbi Koç’un “En önemli sermayem insan kaynağımdır” felsefesinden hareketle Topluluğun insanı merkeze alan yaklaşımı sitenin tüm detaylarına yansıtılırken, yatırımcıların ulaşması gereken bilgilerin en hızlı ve doğru şekilde aktarıldığı kapsayıcı bir yapı oluşturuldu.

Yenilenen koc.com.tr’de “Geleceğe.Birlikte” yaklaşımının dört ana kulvarı olan iş, insan, toplum ve dünya konu başlıkları altında, Topluluk şirketlerinden sürdürülebilirlik alanındaki iyi örnek uygulamalarına geniş yer verilirken, Topluluk şirketlerinin faaliyet alanlarına ilişkin sektörel haberler de sitede yer alıyor. Koç Topluluğu’nun toplumsal ve ekonomik kalkınmaya sunduğu katkının bir göstergesi olarak eğitim, sağlık, spor, kültür-sanat gibi Topluluğun dokunduğu pek çok alana ilişkin bilgiye de web sitesinden ulaşılabiliyor. Koc.com.tr’nin Medya Merkezi bölümünden ise Koç Topluluğu’na ilişkin güncel haberler,  basın bültenleri, Topluluğun kurumsal yayını olan Bizden Haberler dergisinin sayıları, özel ekleri ve canlı yayınları, görsel ve videolarla zenginleştirilmiş yepyeni bir formatta takip edilebiliyor.

07.12.2020

KOÇ HOLDİNG’İN KURUMSAL WEB SİTESİ KOC.COM.TR KOÇ’UN DEĞER TEMELLİ İTİBAR YÖNETİMİ ODAĞINDA YENİLENDİ

İndir
08.06.2009

KOÇ HOLDİNG’İN İNTERNET SİTESİ YENİLENDİ

İndir