23.05.2022

Bizden Haberler'in Yeni Sayısı Yayınlandı

2 dk

Koç Holding’in kurumsal dergisi Bizden Haberler’in yeni sayısı yayınlandı. Derginin bu sayısında Koç Holding’in orta ve uzun vadeli yatırım stratejisinin yanı sıra yeni yatırım imkânlarının gözden geçirildiği 'Koç Topluluğu Strateji Zirvesi'nde verilen mesajlar öne çıkıyor. Divan Grubu Genel Müdürü Murat Tomruk ve Arter Kurucu Direktörü Melih Fereli ile özel röportajlar, Dünya Ekonomik Forumu’nun ‘Küresel Riskler Raporu’na ilişkin detaylar ve daha birçok konu başlığı Bizden Haberler okuyucularıyla buluşuyor.

Derginin 505. sayısındaki konu başlıkları şöyle:
  • Koç Topluluğu Strateji Zirvesi, bu yıl 450’den fazla çalışanın katılımıyla çevrim içi olarak gerçekleştirildi.
  • Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı ‘Küresel Riskler 2022 Raporu’na göre iklim değişikliği, siber güvenlik, uluslararası göç ve uzaydaki rekabet gibi risklerin ortadan kaldırılması için uluslararası iş birliği büyük önem taşıyor.
  • Divan Grubu Genel Müdürü Murat Tomruk ile açılışlar, yenilikler, dijital projeler ve sürdürülebilirlik üzerine röportaj.
  • Arter’in Kurucu Direktörü Melih Fereli ile pandeminin sanat üzerindeki etkilerini, Arter’in pandemiye rağmen hayata geçirdiği projeleri, sanatta NFT teknolojisini konu alan söyleşi.
  • Koç Üniversitesi Hastanesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Dr. Tuba Mutluer, ergenler ve aileleri için sınav stresini en aza indirmenin yollarını anlattı.
  • Pera Müzesi, “Ve Şimdi İyi Haberler” sergisiyle, medya ile sanat arasındaki diyaloğa odaklanıyor.